Makelaar in Noordoost-Groningen

Vertrouwen is een sterke pijler onder alles wat wij doen. Wij zijn er voor jou, behartigen als makelaar voor aankoop van verkoop van vastgoed jouw belangen in Noordoost-Groningen. Daar moet je op kunnen vertrouwen. Als makelaardij in Groningen zijn we lid van VastgoedPro, voor jou de zekerheid van professionaliteit, kennis en een breed, professioneel netwerk. Deze beroepsvereniging staat voor duidelijke consumentenvoorwaarden en garandeert onafhankelijk geschillen- en tuchtrecht.

Bekijk het woningaanbod Zoekopdracht plaatsen

Bereikbaar, ook buiten kantooruren

Je kunt ons telefonisch of per WhatsApp bereiken, ook buiten kantooruren. Want wij weten hoe belangrijk snel handelen kan zijn in trajecten van woningverkoop. Wil je een huis verkopen of kopen in Noordoost-Groningen? Kom eens langs bij onze makelaardij in Delfzijl, Groningen.

Stel direct je vraag!

Makelaar Groningen

Makelaar Groningen

Zeg maar gewoon Ronald

Als gewone jongen uit Delfzijl, hier op mijn geboortegrond voel ik me thuis. Hier ken ik de mensen en de taal. Ik hou van de persoonlijke omgangsvormen: liever laagdrempelig dan hoogdravend. Zeg maar gewoon Ronald. Gewoon doen betekent wat mij betreft afspraken nakomen: een man een man, een woord een woord.

Even kennismaken?

Jouw aankoopmakelaar in Groningen

Als aankoopmakelaar help ik je zoeken naar jouw droomhuis. Met roots en een ijzersterk netwerk  in Noordoost-Groningen weten wij waar we kunnen vinden wat jij zoekt. Dankzij dit sterke netwerk weten wij het vaak nét even eerder als een bepaald huis te koop komt. Als je wilt, voer ik namens jou het woord als professioneel onderhandelaar. En komen we er met elkaar toch niet uit met de verkopende partij, dan helpen wij je graag zoeken naar alternatieven die aan al jouw woonwensen voldoen. Zo weet je zeker dat je koopt wat je zoekt voor een eerlijke prijs.

Aankoop makelaar Groningen

Aankoop makelaar Groningen

Gewoon doen betekent wat mij betreft afspraken nakomen: een man een man, een woord een woord.

Jouw verkoopmakelaar in Groningen

Mooier dan die van de buren. Grote dromen beginnen klein. Handige rechterhanden handig. Om je groene vingers bij af te likken. Deze woning staat je beeldig. Het zijn zomaar enkele van de markante spreuken waarmee wij jouw huis te koop zetten als blikvanger. Want een opvallende presentatie brengt jouw woning in beeld bij potentiële kopers. En zijn er belangstellenden, dan nemen wij het hele traject van bespreking en het regelen van alle noodzakelijke handelingen voor onze rekening. Voor jou de zekerheid dat het grondig en goed gebeurt. Je hebt er geen omkijken naar. Ik help jou met het verkopen van je huis in Groningen.

Vragen? Stel ze direct! Vrijblijvende waardebepaling