Ronald. Jouw aankoop- en verkoopmakelaar en specialist in hypotheken

Ronald Haan

Makelaar & Hypotheekadviseur

ronald@ronaldmakelaar.nl

Steffan Haan

Assistent makelaar

steffan@ronaldmakelaar.nl

Visie en werkwijze

Kopen, verkopen en financieren van huizen en ander vastgoed is mensenwerk. Daarom ken ik persoonlijk alle dossiers en mensen waarvoor ik mij inzet. En daarom bied ik het totaalpakket: van verkoop van je huidige woning tot en met aankoop en financiering van je nieuwe woning.

We leren elkaar kennen en bouwen een persoonlijke band op. De kracht van die band is kennis van jouw situatie en wensen, zodat ik je optimaal en volledig onafhankelijk kan adviseren over de beste financieringsvorm en je help zoeken naar jouw droomhuis, bij welke makelaar deze ook te koop staat of komt.

Kennis en ervaring

 

1991

Mijn loopbaan begint bij de Verenigde Spaarbank, inmiddels opgegaan in de Fortis Bank. Daar oriënteer ik mij de eerste jaren door me in verschillende functies bezig te houden met een breed spectrum financiële producten en diensten.

1995

Op de afdeling hypotheken ontdek ik dat vastgoed mijn passie is. Als hypotheekadviseur houd ik me ook nog bezig met onder meer beleggingen en pensioenen, maar mijn hart ligt bij alles wat met vastgoed te maken heeft.

2008

Om mijn passie verder uit te diepen en meer kennis van huizen en de woningmarkt op te doen, volg ik via mijn werkgever de makelaarsopleiding.

2010

Bij een makelaarskantoor in Appingedam ga ik na een overname aan de slag als hypotheekadviseur en makelaar. Hier ontdek ik dat ik mijn werk als zelfstandig ondernemer wil doen.

2011

Van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) krijg ik officiële erkenning als zelfstandig financieel adviseur met als specialisatie hypotheken. Via detachering werk ik voor verschillende opdrachtgevers, onder meer veelvuldig voor mijn voormalig werkgever de Rabobank. Ook werk ik voor eigen klanten, waarbij ik naast onafhankelijk hypotheekadvies ook hulp bied als aankoopmakelaar

2017

Met een inmiddels fraaie en goed gevulde klantenportefeuille ga ik fulltime aan de slag als onafhankelijk hypotheekadviseur. Daarvoor sluit ik mij aan bij een franchiseorganisatie. Ook ondersteun ik mijn hypotheekklanten met aankoopbegeleiding.

2019

Na een periode van detacheringswerk in de makelaardij, breid ik het dienstenpakket van mijn bedrijf in de zomer van dit jaar uit met de verkoop van vastgoed. Mijn klanten waarderen het dat ze volledig worden ontzorgd bij vastgoedtransacties, zowel bij de verkoop als aankoop van huizen als de financiering. Daarom staat er nu een volledig zelfstandige organisatie met op de gevel de naam Ronald. makelaar & hypotheekadviseur.

Makelaar en hypotheekadviseur in Noordoost-Groningen

Qua werkgebied ligt mijn focus op de regio van Delfzijl en Appingedam tot Groningen, de regio waar ik ben geboren, opgegroeid en waar ik een sterk netwerk heb. Als makelaar en onafhankelijk hypotheekadviseur ben ik met name actief in de regio met gemeenten en plaatsen als Appingedam, Delfzijl, de stad Groningen, Farmsum, Wagenborgen, Loppersum, Middelstum, Eemsmond, Ten Post, Ten Boer, Harkstede, Scharmer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum en Siddeburen.

Bekijk het woningaanbod Zoekopdracht plaatsen