Ronald. Jouw aankoop- en verkoopmakelaar en specialist in hypotheken


Ronald Haan

Makelaar & Hypotheekadviseur

De R van Ronald.

Steffan Haan

Makelaar & Hypotheekadviseur

De R van Ronald.

Peter Dijkstra

Commercieel medewerker binnendienst

De R van Ronald.

Onze visie en werkwijze

Onze visie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van langdurige relaties met onze klanten. We streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen en elke klant een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden.

Onze werkwijze is gebaseerd op professionaliteit, transparantie en integriteit. We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en werken nauw met hen samen om hun doelen te realiseren. Met een grondige marktkennis en een scherp oog voor details begeleiden we onze klanten door het gehele proces, van het zoeken naar de ideale woning tot aan de succesvolle afronding van de transactie.

We geloven in open en eerlijke communicatie en streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om deskundig advies te geven en de beste oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

De R van Ronald.

Makelaar en hypotheekadviseur in Noordoost-Groningen

Qua werkgebied ligt onze focus op de regio van Delfzijl en Appingedam tot Groningen, de regio waar we een sterk netwerk hebben. Als makelaars en onafhankelijk hypotheekadviseurs zijn we met name actief in de regio met gemeenten en plaatsen als Appingedam, Delfzijl, Groningen, Farmsum, Wagenborgen, Loppersum, Middelstum, Eemsmond, Ten Post, Ten Boer, Slochteren, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Uithuizen, Uithuizermeeden, Holwierde, Bierum en Spijk.