AE-weg 32

9946 RL Woldendorp

175 m2 1566 m3 9 kamers

Vraagprijs € 224.500 Kosten koper

Onder optie

Omschrijving

Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar ruimte om je dromen te verwezenlijken?

Welkom in de droomwoning voor de klusser, hobbyist en kleinveehouder in het landelijk gelegen Woldendorp! Deze ruime woning (maar liefst 410m² vloeroppervlak) op een royaal perceel (2.125 m²) biedt alles wat je hartje begeert: rust, ruimte en talloze mogelijkheden om jouw droomleven te realiseren.

De woning zelf biedt erg veel ruimte, klaar om jouw persoonlijke stempel op te drukken. Met zijn riante afmetingen en karakteristieke uitstraling biedt het de ideale basis voor een renovatieproject waar je al jouw creativiteit en vaardigheden in kwijt kunt. Denk aan het toevoegen van die moderne woonkeuken waar je altijd al van hebt gedroomd of het creëren van een knusse werkplaats voor je hobby's. We kunnen de afmetingen van de individuele ruimten benoemen, maar deze zijn ook op de plattegronden terug te vinden. Denk daarom out-of-the-box en deel de ruimten naar wens anders in, denk vooral in mogelijkheden...

Maar dat is nog niet alles! Met meer dan voldoende ruimte op het perceel, is deze woning een paradijs voor de hobbyist en kleinveehouder. Heb je altijd al gedroomd van een grote moestuin waar je je eigen groenten kunt verbouwen? Of wil je graag enkele dieren houden, zoals kippen, geiten of schapen? Hier kun je jouw dromen werkelijkheid laten worden!

Het dorp Woldendorp beschikt over voldoende eigen voorzieningen. Zo vind je hier een school voor basisonderwijs én een school voor middelbaar onderwijs, een dorpswinkel, horeca en meerdere sportverenigingen. Daarnaast biedt de omgeving veel recreatieve mogelijkheden, zo fiets je binnen 15 minuten naar Termunten/Termunterzijl om te genieten van verse vis of uit te waaien op de dijk. Voor een uitgebreider voorzieningenaanbod is Delfzijl eenvoudig te bereiken per auto (ca. 15min.) of openbaar vervoer (ca. 30min.). Delfzijl beschikt over een rechtstreekse verbinding met de stad Groningen. 

Kortom, deze woning biedt de perfecte gelegenheid om jouw droomleven te realiseren. Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om een ruimte te creëren die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kom de potentie van deze woning zelf ervaren! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. 

BIJZONDERHEDEN
- SNN subsidie (€10.000,-) staat op de rekening van verkoper en wordt overgedragen aan koper
- Energielabel G
- In de koopovereenkomst zal de 'As is, where is' clausule worden opgenomen 

Kenmerken

Overdracht
Status
Onder optie
Vraagprijs
Vraagprijs € 224.500 kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar
1934
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
175m2
Inhoud
1566m3
Aantal kamers
9
Woning
Soort
Woonboerderij
Type
Vrijstaande woning
Energie
Klasse
G
Datum
25-07-2033
Verwarming
Verwarmingssoorten
Gaskachels
Warmwatersoorten
Geiser eigendom
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Matig
Onderhoudswaardering buiten
Matig
Dak
Type
Samengesteld dak
Materialen
Overig
Tuin
Kwaliteit
Normaal
Types
Tuin rondom
Totale oppervlakte
1870m2
Hoofdtuin type
Tuin rondom
Parkeren en garages
Garage soorten
Inpandig
Garage oppervlakte
55m2
Garage capaciteit
3
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeertoelichting
Oprit
Schuren en bergingen
Aantal
5
Soort
Inpandig
Oppervlakte externe bergruimte
17m2

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond