Fivelkade 0ong

9901 GN Appingedam

Vraagprijs € 175.000 Kosten koper

Beschikbaar

Omschrijving

Vrije bouwkavel op mooie locatie met uitzicht op Damsterdiep en nabij centrum Appingedam!

Wil je je nieuwbouwdromen verwezenlijken op de enige nog beschikbare vrije kavel in Appingedam? Op deze mooie locatie aan de Fivelkade kunnen je dromen werkelijkheid worden. De kavel (516m²), door een fietspad gescheiden van het Damsterdiep, is gelegen tegenover nieuwbouwplan De Tip en op loopafstand van het oude historische stadscentrum. Het water voor de deur leidt naar het historische stadscentum, de meanderende maren in de omgeving en via het Damsterdiep of het Eemskanaal kan naar Delfzijl en Groningen worden gevaren.

Appingedam heeft een goed voorzieningenniveau qua winkelaanbod, scholen, recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de stadshaven en rond het plein bij de Nicolaikerk zijn gezellige horecagelegenheden te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Met in de directe nabijheid de trein- en busverbinding Delfzijl-Groningen wordt binnen 30 minuten de stad Groningen bereikt. Met de auto zijn er uitvalswegen naar Delfzijl-Groningen (N360) en Eemshaven-Assen (N33).

Een nieuwe scholencampus voor voortgezet onderwijs is recent in gebruikt genomen en biedt een uiteenlopend aanbod van onderwijs. Maar ook voor basisonderwijs zijn er diverse locaties aanwezig. 

Meer informatie over de bestemmingsplanvoorschriften en bouwmogelijkheden zijn via ons kantoor te verkrijgen.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
Vraagprijs € 175.000 kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bouwvorm
Niet van toepassing
Bouwgrond oppervlakte
516m2
Woning
Ligging
Aan water, in woonwijk, aan vaarwater
Overig
Permanente woning
Ja
Huidig gebruik
Bouwgrond
Huidige bestemming
Bouwgrond
Tuin
Types
Geen tuin
Parkeren en garages
Garage soorten
Geen garage

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond